0303 - 883 30youmesushicafe@gmail.com

Sushi och lunch i Stenungsund

Ät sushi och lunch i Stenungsund

Här på vår restaurang, YouMe Sushi Cafe finns det möjlighet för intresserade att äta en god sushi och näringsrik lunch i Stenungsund. Vi erbjuder mat från alla Asiens delar och våra luncher passar verkligen alla, i synnerhet de som förordar litet ovanligare och säregna maträtter. Annars erbjuder vi sushi och andra vanliga asiatiska rätter. Våra priser är väldigt humana och vi tycker att kunden och dennes behov är viktigt. Vår målsättning är därför alltid att göra alla kunder så nöjda som möjligt. Vi ger oss heller aldrig innan detta till fullo är uppnått.

Är du intresserad av vår restaurang och dess mat?

Om du är intresserad av att eventuellt äta vår mat, antingen i våra egna lokaler eller beställa hem för att äta hemma, så är du välkommen att höra av dig till oss för mer information kring vad som gäller. Vi som arbetar här på restaurangen har alla arbetat med matlagning och dylikt under många år och du som äter vår behöver aldrig ångra det valet. Vi ser fram emot att ta emot dig som gäst och om du har några speciella önskemål gällande din mat eller någonting annat gällande vår verksamhet, så brukar detta aldrig vara något problem. Vi försöker nämligen att anpassa vårt arbete efter alla kunders behov, förutsättningar och önskemål.

Kom in och ät en god lunch!

Vi väntar på dig och på ditt besök. Vi vill att alla som är intresserade av att äta sushi på din lunch hos oss här i Stenungsund skall ta vara på detta tillfället. Vi har många gäster och många är återkommande medan andra är turister som bara tillfälligt är på besök här i Stenungsund. Vi har ett gott rykte bland alla stadens invånare och boende. Vi ser fram emot att kunna ta emot dig som gäst.